Utilizarea site-ului

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor și condițiilor, precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vânzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului https://xevo.ro/ este proprietatea S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la admin@xevo.ro.  

EVOPARTS.RO este marcă înregistrată a S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul https://xevo.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos.

Date Generale – Termeni și condiții

Magazinul online XEVO.RO este administrat de compania S.C. EVO MOTORS BACAU S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J4/853/2017, având CUI 37650720, atribut fiscal RO,  sediul social în Aleea Ghioceilor 1A S, Bacau, Romania, telefon +40 753 55 99 99 și contul bancar cu RO39BRDE040SV91593090400  deschis la BANCA BRD.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online evoparts.rocumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online XEVO.RO includ TVA (19%) . Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online EVOPARTS.RO cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

SC EVO MOTORS BACAU S.R.L. nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor și serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto comercializate de către SC EVO MOTORS BACAU S.R.L., pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, Fan Courier în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 17.00 vor fi procesate în ziua respectivă. Comenzile lansate dupa ora 17:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile lansate si finalizate sambata pana la ora 12:30 vor fi trimise in aceeasi zi, ajungand la destinatie în decursul zilei de luni. Comenzile lansate dupa ora 12:30 vor fi procesate in cursul zilei de luni.

Coletele care se livreaza prin curier au factura, certificate de garantie etc. atasate pe colet, într-un plic transparent. Înainte de a arunca ambalajele vă rugăm să desprindeți de pe colet documentele de expediție și factură.

Produsele comandate pe www.xevo.ro se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra prin Fan Courier (vezi mai jos modalitati de livrare Fan Courier) în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton, au banda adezivă personalizată a vânzătorului (vezi foto mai jos) și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Livrare in Romania

Livram prin Curier in toata tara.

Drept de retur 15 zile

30 zile bani inapoi garantat

TRANSPORT GRATUIT

*La comenzile peste 500 lei.

PLATA 100% SIGURA

Ramburs, Card Online